Cursus massage en meditatie den haag

message-opleiding-3

Massage opleiding Den Haag

Nu 10% korting op het cursusgeld voor onze massage opleiding dichtbij Den Haag!
De massage opleiding van Anand leidt je binnen 1 jaar op tot professioneel en erkend masseur. De opzet van de opleiding is zeer flexibel en voor iedereen toegankelijk. Zo kun je zelf kiezen wanneer je de massage opleiding in Den Haag wilt starten en hoe lang je er over wilt doen. De opleiding kan dus altijd goed aansluiten bij uw persoonlijke planning.

Wat kun je verwachten van onze opleiding?

Het is mogelijke om de massage opleiding te volgen in 6 weekenden (vr – zo). Tijdens deze praktijk weekenden leer je diverse Oosterse en Westerse massage technieken. Doordat de massage opleiding zeer divers is opgezet ben je na afronding van de opleiding een erkend masseur. Ben je benieuwd naar het programma en welke soorten massages je tijdens de opleiding in Den Haag leert? Klik dan hier voor uitgebreide informatie.

Erkende massage opleiding in Den Haag

Naast dat de massage opleiding van Anand goedkoper is dan de meeste massage opleidingen is het goed om te weten dat onze opleiding erkend is door BMS, CRKBO en BTAC.
Voor de volledige inhoud en het programma van de massage opleiding in Den Haag kunt u verder lezen op deze pagina.

Meer mogelijkheden bij Anand

Bij ons kun je naast de massage opleiding ook terecht voor andere opleidingen en cursussen. Wilt u liever een massage cursus of meditatie cursus volgen dichtbij Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 075 711 2133 of ons mail ons via info@anand.nl