De beste reiki opleiding vind je zo

Het toevoegen van Reiki aan je leven kan je fysieke, emotionele en spirituele gezondheid herstellen. Deze eenvoudige, maar krachtige therapie kan ook helpen kwalen te verlichten, de slaapcyclus te verbeteren en stress en angst te verlichten. Je hebt daarvoor wel een goed inzicht nodig in deze vorm van energie healing om beoefenaar te worden. Voor het vinden van de beste reiki opleiding hoef je niet verder te zoeken, lees hieronder verder.

beste reiki opleiding

Veel studenten hebben zich online ingeschreven voor Reiki -cursussen. In deze klassen leer je de universele levenskracht te kanaliseren en hoe je anderen kunt genezen. Je leert ook hoe je positieve energie in je leven kunt aantrekken, en hoe je deze kracht kunt gebruiken om overvloed en welvaart aan te trekken. Bovendien krijg je waardevolle tips over het starten van een bedrijf op dit gebied. Je krijgt ook een Reiki -certificaat aan het eind van elke cursus.

Er zijn verschillende reiki cursussen beschikbaar voor beginners en gevorderden. Ook als je geïnteresseerd zijn in het behalen van professionele certificering ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Reiki cursussen zijn erkend door CRKBO, KTNO, NRTO en verschillende beroepsverenigingen. Anand opleidingen biedt zowel persoonlijke als online lessen. Persoonlijke lessen stellen je in staat om persoonlijke aandacht van de leraar te krijgen. Je kunt ook andere studenten in de klas ontmoeten en vragen stellen. Het is mogelijk om te oefenen met mede cursisten door je in te schrijven op de facebook groep anand cursisten.

Reviews van de beste Reiki opleiding

Enkele van de best beoordeelde Reiki cursussen worden aangeboden door Anand Opleidingen. Als je een live Reiki -klas volgt, krijg je onmiddellijk feedback van de leraar. Je kunt ook oefenen met je medestudenten, waardoor je een solide basis kunt vormen in de kunst van Reiki.

Bovendien kun je drie professionele Reiki -certificaten verdienen. Je kunt een carrière beginnen als Reiki -beoefenaar, of je kunt deze therapie toevoegen aan je bestaande praktijk. Daarnaast krijg je de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van Reiki en je kunt op afstand een reiki behandeling geven. Je zult ook de kans krijgen om Reiki op dieren te oefenen.

De beste Reiki opleiding is er een die gemakkelijk te begrijpen is en een goede hoeveelheid informatie biedt. Je leert over de geschiedenis van Reiki en je zult de kans krijgen om de verschillende soorten Reiki te verkennen. Je kunt deze techniek toevoegen aan je behandelwijzen in je huidige praktijk en je kunt nadat je Reiki 3 hebt afgerond anderen reiki lessen geven.