Eigenwaarde: Leef je leven ten volle!

Eigenwaarde door alles uit je leven te halen kan vaak moeilijk zijn door de dagelijkse routine en de verplichtingen in je leven. Ook door angst voor het onbekende houden we onszelf vaak op de achtergrond.

Nu is de tijd om je eigenwaarde te herstellen, dromen en verlangens te laten manifesteren en datgene te creëren wat al zo lang door je hoofd speelt. Waarover heb je dromen en fantasieën? Waar verlang je naar en wat wil je eigenlijk heel graag in je leven?Wanneer je de moed hebt om jezelf uit te dagen en je passie na te streven zonder terughouding, breek je door de grenzen heen van je gebruikelijke routine en van je zelfbeeld. Je ervaart dan rechtstreeks alles waarmee het leven je lonkt.

Het leven op aarde is maar kort. Verknoei het dus niet door jezelf ervan te weerhouden om het tot op de bodem te verkennen en te ervaren. Droom groot en leef breed. Dit is jouw speelplaats en jij bepaalt de spelregels! Blijf niet aan de zijlijn staan wachten hoe de tijd voorbijgaat. Richt je aandacht op datgene wat jij wilt en op hoe de dingen in je leven volgens jou zouden moeten zijn. Of het nu gaat om die baan die je zo graag wilt of de juiste partner waar je naar op zoek bent. Ga ervoor, want gedachten manifesteren zich sneller als je er meer aandacht aan besteedt.

Eigenwaarde ontwikkel je niet door jezelf centraal te stellen

Je eigenwaarde wordt steeds groter als je leert om je ego niet centraal te stellen, maar de vrede en harmonie in de wereld als centrum te zien. Paradoxaal maar waar: je eigenwaarde stijgt doordat je dingen voor anderen doet zonder jezelf tekort te doen. Door te zien dat de binnenwereld en de buitenwereld een geheel zijn, onafscheidelijk.

Leer om je eigenwaarde te ontwikkelen met een van onze cursussen persoonlijke ontwikkeling

Ik wens je er veel succes mee! Moge al je dromen en wensen uitkomen.

Liefs van Preshanna ♥

Vergelijkbare berichten