Gezondheidscheck – Anand Opleidingen

Naar aanleiding van het Corona virus zijn extra gezondheidsmaatregelen nodig om het risico op besmetting te verkleinen. Het is daarom noodzakelijk dat je dit formulier naar waarheid invult en ter bevestiging toestuurt ruim vóórdat de cursus plaatsvindt. Alleen als alle vragen met een ‘nee‘ beantwoord zijn, kun je deelnemen aan de cursus. 

Voorbeeld: 06-12345678
Je behoort tot een risicogroep als je ouder dan 70 jaar bent of een van de volgende aandoeningen hebt: een chronisch luchtweg- of longprobleem, hartproblemen, suikerziekte met complicaties, ernstige nieraandoening, ernstige afweerstoornis, HIV infectie, ernstige leverziekte, ernstig overgewicht.
Klik hier voor meer info over de klachten die je krijgt van het corona virus
Ik verklaar dat ik alle vragen naar waarheid heb ingevuld. Ik ben mij ervan bewust dat dit wordt gecheckt door de cursusleider. De cursusdeelname zal alsnog ter plekke worden geannuleerd als blijkt dat het formulier niet naar waarheid is ingevuld.

N.B. Mocht er in de tijd tussen invullen van dit formulier en je cursusdeelname iets veranderen, waardoor je alsnog een van de vragen met nee moet beantwoorden, verplaats dan je cursusdeelname. Dat kun je doen door rechts onderin op deze website het groene vraagteken aan te klikken. Zoek vervolgens op contact en klik dan op de knop “stuur ons een bericht”.