Holistische Opleidingen

Naast onze basis opleidingen tot masseur, kun je bij ons terecht voor persoonlijke ontwikkeling en een holistische aanpak voor massage. Zo vind je in onze opleidingen het werken met chakra's, meditatie en intuïtie terug. We zijn al 9 jaar op een rij verkozen tot beste opleider. En zijn er trots op onze studenten een fijne plek te bieden om te leren met persoonlijke begeleiding door onze professionele trainers.

Om de holistische opleiding af te ronden loop je stage en rond je je examen af. Meer weten over wat dat voor jou in houd? Klik de knop hieronder.

STAGE EXAMENS

Holistische Massage Opleidingen

massagetherapeut HBO niveau

De 3-jarige opleiding massage therapeut ( HBO niveau ) is opgebouwd uit 3 afzonderlijke jaaropleidingen. Wellness masseur ; acupressuur opleiding ; holistiche opleiding energetische massage .

Wellness Masseur

Tijdens de massage opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om professionele wellness masseur te worden. Zo kun je zelf je eigen praktijk gaan starten of werken in de wellness branch.


Ayurvedische Massage Opleiding

De ayurveda massage zorgt ervoor dat je meer vitale energie zult ervaren. Gifstoffen die diep in het lichaam vastzitten worden hiermee verwijderd. Tevens is een Ayurvedische massage een zeer geschikte behandeling voor het losmaken van emotionele blokkades.


Acupressuur Opleiding

Met de acupressuur opleiding van Anand leer je in 1 jaar alles wat nodig is om acupressuur masseur te worden. Je leert een succesvolle acupressuur praktijk opzetten en je kunt bij bedrijven stoelmassage gaan geven. 


Energetische Massage Opleiding

In de holistische opleiding massage en energiewerk leer je holistic pulsing, energetische massage, Reiki 1, 2 en 3. Verder is de cursus chakra healing een onderdeel van dit jaar, zodat je leert op een aandachtige manier massage en reiki behandelingen te geven. 

reiki opleiding
spirituele Opleidingen


Reiki Opleiding

Met onze complete erkende Reiki opleiding leer je Reiki master te worden. Door alle 3 de Reiki niveaus te doorlopen. Daarnaast ervaar je ook nog onze chakra healing cursus. Waarbij je aan de slag gaat met het laten stromen van jouw levens energie door het werken met de 7 chakra’s.

holistische opleiding energetische massages

Meditatie Opleiding

In de holistische opleiding massage en energiewerk leer je holistic pulsing, energetische massage, Reiki 1, 2 en 3. Verder is de cursus chakra healing een onderdeel van dit jaar, zodat je leert op een aandachtige manier massage en reiki behandelingen te geven. 

Ontdek de wereld van Holistisch Therapeut Opleidingen

Holistische opleidingen zijn educatieve programma's die zich richten op het geheel van de mens. Inclusief fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. Deze opleidingen bieden een brede kijk op gezondheid en welzijn. Daarbij wordt vaak gebruik gemaakt van verschillende alternatieve therapieën en technieken.

Studenten leren niet alleen over verschillende alternatieve therapieën, zoals massage, meditatie, Reiki en werken met de chakra's, maar ook over het belang van zelfreflectie, mindfulness en spiritualiteit in het helingsproces. Onze ervaren docenten en praktijkgerichte benadering zorgen ervoor dat studenten zich kunnen ontwikkelen tot competente en compassievolle holistische therapeuten. Als je geïnteresseerd bent in het volgen van een holistische opleiding en wil ontdekken wat deze boeiende wereld te bieden heeft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze holistische opleidingen bieden een unieke kans om jezelf te verdiepen in de wereld van holistische therapie en om uiteindelijk anderen te kunnen helpen op hun pad naar gezondheid en welzijn. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de transformerende kracht van holistisch therapeut zijn.

Voordelen

Als holistisch therapeut heb je de mogelijkheid om mensen te helpen op een holistische manier, waarbij gekeken wordt naar de mens als geheel. Dit betekent dat je niet alleen kijkt naar de fysieke symptomen, maar ook naar de mentale, emotionele en spirituele aspecten van een persoon. Door deze holistische benadering kun je mensen op een dieper niveau ondersteunen en begeleiden naar een betere gezondheid en welzijn. Door het volgen van een holistisch therapeut opleiding krijg je de kans om zelf ook persoonlijk te groeien en te ontwikkelen. Je leert niet alleen verschillende therapievormen en technieken, maar ook hoe je als therapeut in je kracht kunt staan en echt vanuit je hart kunt werken. Dit zal niet alleen een positieve impact hebben op je cliënten, maar ook op jezelf en je eigen leven.

Modules van de opleiding holistisch therapeut:

Ontdek de wereld van Holistisch Therapeut Opleidingen bij ons! Onze opleidingen bieden een breed scala aan modules die je zullen helpen om een ​​volwaardig holistisch energetisch therapeut te worden. Een van de belangrijkste onderdelen van onze opleiding is het leren van verschillende vormen van massage. Je leert niet alleen de technieken, maar ook hoe je de massage kunt afstemmen op de behoeften van de cliënt. Een ander essentieel onderdeel van onze opleiding is het gebruik van holistische behandelmethoden. Hierbij kijken we naar de mens als geheel en proberen we de oorzaak achter de klachten te vinden in plaats van alleen de symptomen te behandelen. Dit stelt je in staat om op een dieper niveau met je cliënten te werken en hen te helpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal en emotioneel in balans te komen.

Daarnaast zul je tijdens de opleiding ook kennismaken met energetische healingstechnieken. Deze technieken helpen je om de energiebalans van je cliënten te herstellen en blokkades op te heffen. Door deze technieken te integreren in je behandelingen, kun je nog dieper ingaan op de heling van lichaam en geest. Tot slot besteden we ook aandacht aan mindfulness en meditatie. Deze praktijken helpen je om in het hier en nu te zijn en om je bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Door zelf mindfulness en meditatie te beoefenen, kun je dit ook overbrengen op je cliënten en hen helpen om meer rust en balans te vinden in hun leven. Kortom, onze holistisch energetisch therapeut opleiding biedt een uitgebreid en veelzijdig programma dat je zal helpen om een ​​bekwame en compassievolle therapeut te worden. Schrijf je nu in en ontdek de wereld van holistische therapieën!

Wat je van de opleiding kunt verwachten

Bij onze holistische opleidingen kun je verwachten dat je praktische vaardigheden leert in het uitvoeren van verschillende holistische behandelingen. Je zult hands-on ervaring opdoen en leren hoe je het lichaam op een holistische manier kunt benaderen. Daarnaast krijg je inzicht in de connectie tussen lichaam, geest en ziel. Onze opleidingen richten zich op het begrijpen van de totale persoon, en hoe verschillende aspecten van iemands leven met elkaar verbonden zijn. Door onze holistische opleidingen te volgen, zul je een dieper begrip ontwikkelen van hoe je mensen op een holistische manier kunt helpen. Je leert niet alleen hoe je specifieke behandelingen kunt uitvoeren, maar ook hoe je cliënten kunt ondersteunen op hun weg naar gezondheid en welzijn.

welke holistische opleidingen zijn er?

Wil je graag een holistische opleiding volgen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bij ons vind je een breed aanbod van holistische opleidingen die jou helpen om een holistisch therapeut te worden. Een van de opleidingen die wij aanbieden is de Opleiding Ayurvedische Massage. Tijdens deze opleiding leer je alles over de traditionele Indiase geneeskunde en hoe je met behulp van massage het lichaam en geest in balans kunt brengen. Daarnaast bieden wij ook de Opleiding wellness masseur aan, waarbij je leert om diverse massagetechnieken toe te passen voor ontspanning en welzijn. Voor wie interesse heeft in acupunctuur is er de Opleiding Acupressuur, waarbij je leert om met drukpunten het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Ook de Opleiding Holistisch energetische massage behoort tot ons aanbod, waarbij je leert om met energie te werken en blokkades op te heffen. Verder bieden wij ook een Meditatie Opleiding aan, waarbij je leert om met behulp van meditatie tot rust te komen en in contact te komen met je innerlijke zelf. Tot slot hebben wij de Reiki Master Opleiding, waarbij je leert om met de universele levensenergie te werken en helende energie door te geven. Kortom, bij ons vind je een divers aanbod van holistische opleidingen die jou helpen om een holistisch therapeut te worden en anderen te ondersteunen in hun welzijn en gezondheid.

Inhoud van de opleiding

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een opleiding tot holistisch therapeut? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze opleidingen bieden een brede en diepgaande kennis op het gebied van massage, energetische therapieën zoals Reiki en acupunctuur, meditatie en mindfulness, en anatomie. Als holistisch therapeut is het belangrijk om een holistische benadering te hanteren, waarbij naar de mens als geheel wordt gekeken. Tijdens onze opleidingen leer je hoe je deze verschillende technieken en kennisgebieden kunt integreren in je behandelingen, om zo het welzijn van je cliënten te bevorderen. Of je nu al ervaring hebt als therapeut of nog aan het begin staat van je carrière, onze opleidingen bieden een solide basis en verdieping in het vakgebied van holistische therapie. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de wereld van Holistisch Therapeut Opleidingen!

Duur en kosten van de opleiding

Bij onze holistische opleiding in Amsterdam streven we ernaar om studenten op te leiden tot competente en deskundige holistische therapeuten. De duur van de opleiding varieert afhankelijk van het gekozen programma, maar over het algemeen duurt het tussen de 1 en 3 jaar om de opleiding af te ronden. Wat betreft de kosten van de opleiding, bieden wij verschillende betaalopties aan om onze studenten tegemoet te komen. Zo is het mogelijk om in termijnen te betalen of om in één keer het volledige bedrag te voldoen.

Wij streven ernaar om onze opleiding toegankelijk te maken voor iedereen die geïnteresseerd is in het holistische vakgebied. Kortom, onze holistische opleiding in Amsterdam biedt een uitgebreid en flexibel programma dat studenten de mogelijkheid geeft om zich te ontwikkelen tot professionele holistische therapeuten, ongeacht hun financiële situatie. Klik op een van bovenstaande opleidingen om meer te weten te komen over duur en kosten van de opleiding

Docenten en begeleiding bij de holistische opleiding

Bij onze holistische opleidingen staat de kwaliteit van de docenten en begeleiding centraal. Onze docenten zijn stuk voor stuk deskundig en ervaren op het gebied van holistische therapieën. Zij begeleiden onze studenten met passie en toewijding, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen tot holistisch therapeuten. Onze holistische therapeut opleidingen zijn zo opgezet dat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Onze docenten staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, feedback te geven en ondersteuning te bieden waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat elke student het beste uit zichzelf kan halen en zich volledig kan ontplooien tot een holistisch therapeut. Wij geloven dat de combinatie van deskundige docenten en persoonlijke begeleiding essentieel is voor het succes van onze opleidingen. Daarom investeren wij continu in onze docenten en in de kwaliteit van onze begeleiding. Zo kunnen we garanderen dat onze studenten de best mogelijke opleiding kunnen volgen. Je kunt je zo ontwikkelen tot professionele holistisch therapeut.

Praktijkervaring opdoen

Bij onze holistisch therapeut opleiding in Amsterdam bieden wij studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen door stage te lopen bij erkende therapeuten. Tijdens deze stages kunnen studenten oefenen met verschillende behandelmethoden en hun kennis in de praktijk brengen. Onze holistische opleiding in Amsterdam is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en het opdoen van ervaring in een echte therapeutische setting. Door stage te lopen bij ervaren therapeuten kunnen studenten leren van professionals in het veld. Je kunt je zo verder ontwikkelen als holistisch therapeut. Tijdens de stageperiode krijgen studenten de kans om hun kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Je krijgt feedback van ervaren therapeuten. Dit helpt studenten bij het ontwikkelen van hun eigen stijl en aanpak als holistisch therapeut.

Certificering en accreditatie

Bij onze holistische opleidingen streven we naar de hoogste kwaliteit en professionaliteit. Daarom is accreditatie door bekende instanties een belangrijk onderdeel van ons programma. Dit betekent dat ons opleidingsprogramma voldoet aan strenge eisen en standaarden die zijn vastgesteld door onafhankelijke organisaties. Hierdoor kunnen studenten erop vertrouwen dat ze een kwalitatief hoogstaande opleiding volgen die erkend wordt in de branche.

Een van de aspecten van accreditatie is de kwaliteitscontrole van het opleidingsprogramma. Dit houdt in dat ons curriculum regelmatig wordt geëvalueerd en geüpdatet. Dit om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van holistische therapie. Op deze manier kunnen we garanderen dat onze studenten worden opgeleid met de meest actuele kennis en vaardigheden. Die zijn nodig zijn om succesvol te zijn als holistisch energetisch therapeut. Kies voor een holistische opleiding bij ons. Je kunt erop vertrouwen dat je een erkende en hoogwaardige opleiding volgt. Dit zal je voorbereiden op een succesvolle carrière in de holistische therapie. Onze accreditatie en kwaliteitscontrole zorgen ervoor dat onze studenten de beste opleiding krijgen die mogelijk is, en dat ze na afloop trots kunnen zijn op hun behaalde diploma.