Laden Cursussen

← Terug naar Cursussen

Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand

+ Google Maps
Antony Duyklaan 5
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 HA Nederland
010-2850236 www.djoj.nl

Door het volgen van onze massage opleiding in Rotterdam, leren we je in 1 jaar alles om een goede professionele masseur te worden. We verzorgen ook massage cursussen in Rotterdam. Tijdelijk geven we zelfs 10% korting op de volledige massage opleiding! Dus woon je in Rotterdam of in de omgeving en heb je altijd al een massage opleiding willen volgen? Bel ons dan vrijblijvend voor meer informatie via 075 711 2133.

 massage opleiding . massage cursus . Cursussen in Rotterdam

De massage cursus in Rotterdam wordt gegeven bij centrum Djoj. Voor vragen over de locatie (zoals bijvoorbeeld gevonden voorwerpen) kun je bij hen terecht. Voor vragen over de massage opleiding en massage cursus in Rotterdam, graag contact opnemen via onze contact pagina 

Diverse massagetechnieken tijdens de opleiding

Wanneer je een massage opleiding van Anand gaat volgen, dan leer je verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken. Ook is onze massage opleiding erkend door BMS, CRKBO en BATC. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve opleiding. Je kunt als je wil daarna als professioneel en erkend masseur aan de slag te gaan.

Mogelijkheden door het volgen van de massage opleiding Rotterdam

21324514_s

Inhoud van de massage cursus Rotterdam

De massage opleiding bestaat uit diverse onderdelen. Per aanmelding gaan we bekijken in hoeverre de basiskennis aanwezig is. Enkele onderdelen die we behandelen zijn: cursus ontspanningsmassage, cursus klassieke massage, cursus meditatie, oefensessies en natuurlijk een examen.

Voor de volledige inhoud en mogelijkheden van de massage cursus Rotterdam kunt u verder lezen op deze pagina. We heten je van harte welkom op onze massage school!

 

Cursussen en opleidingen op deze locatie:

oktober 2021

Cursus Ontspanningsmassage 16-17 okt 2021 te Rotterdam

16 oktober @ 10:00 - 17 oktober @ 17:00 CEST
Massage Opleiding en Massage Cursus Rotterdam | Anand, Antony Duyklaan 5
Rotterdam, Zuid-Holland 3051 HA Nederland
+ Google Maps
massage cursus

In de cursus ontspanningsmassage leer je in 2 dagen een algehele effectieve ontspannende massage te geven Lees hier verder

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen