Massage Cursus Utrecht

massage cursus utrecht

In de drukke levens van tegenwoordig is een goede massage op zijn tijd een goede manier om even lekker te ontspannen. Heb jij een massage praktijk en wil je het aanbod in massages uitbreiden? Of wil jij je partner verrassen met een professionele massage? Bij Anand heb je ruime keuze in massage cursussen in Utrecht en omgeving.

Klik hier voor meer info over de massage cursussen die in de provincie Utrecht worden verzorgd. Heb je iets laten liggen op deze cursuslocatie? Klik hier voor contact met de beheerder. Aankomende cursussen op deze locatie vind je hier.

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze massage cursus.Centraal in Nederland gelegen Locatie

Binnen twee dagen heb je de technieken van een specifieke massage al onder de knie! De cursussen bestaan uit theorie- en praktijkgedeeltes. Je leert de achtergrond en gedachte achter bepaalde technieken en brengt ze direct in de praktijk. Je hoeft geen proefpersonen mee te nemen, tijdens de massage cursus Utrecht oefen je op mede-cursisten. Zo voel je direct ook zelf het effect van een goede massage. 

Ruime keuze in massage cursussen

Als je in Utrecht of omgeving Utrecht woont, heb je bij Anand ruime keuze in massage cursussen. Van een ontspanningsmassage en een klassieke massage tot een Thaise yoga massage en stoelmassage. Bedenk van tevoren goed wat je met de massage wil bereiken. Wil je juist leren om iemand te laten ontspannen? Wil je leren stress en RSI te verminderen door middel van goede massagetechnieken op nek, schouders, rug, armen en handen? Of ben je geïnteresseerd in een Ayurvedische massage cursus waar je lichaam en geest in balans brengt en waar je zorgt voor een positief effect op de spieren en het energiesysteem? Neem contact op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Kwaliteit massage cursus dichtbij Utrecht

Anand is aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat als jij een massage cursus hebt gevolgd bij Anand dichtbij Utrecht, jouw cliënten altijd verzekerd zijn van kwaliteit. Na iedere cursus moeten examens worden afgelegd, hierbij gaat het in de meeste gevallen om praktijkexamens. Na het succesvol afleggen van het examen ontvang je een diploma. 

Cursussen op deze locatie: