Massage Cursus Week

Beste Opleider van Nederland
Anand is beste opleider van Nederland 2016 in de categorie sport en vitaliteit
Wil je meer innerlijke rust ervaren? Behoefte aan een weekje weg uit de dagelijkse sleur van het leven even iets heel anders doen! Meer geluk en bewustwording in jezelf ervaren waardoor je bepaalde situaties beter leert te begrijpen, accepteren en makkelijker kan loslaten. Graag iets doen met je handen en gevoel of het nu professioneel is of puur voor jezelf. Dan is de Anand massage cursus week in Sauerland zeker iets voor jou! De massage cursus week is geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt als stel komen of alleen. Onze kok zorgt voor heerlijk gezonde maaltijden en onze ervaren trainers begeleiden je tijdens je reis.
Klik hier voor foto's van de massage vakantie
Klik hier voor foto’s van de massage cursus week
In een klein dorpje midden in het schitterende natuurgebied Sauerland staat een karakteristiek groot huis. Hier leer je tijdens de massage cursus week masseren volgens de westerse aanpak onder oosterse rust. De cursus week is een samenstelling van de cursussen ontspanningsmassage en klassieke massage. Wil je de massage cursus week doen uit professionele belangstelling? Dan raad ik je aan om het uitgebreidere programma van de wellness massage cursus week te volgen. Klik hier voor meer info over de massage week. Deze cursus week in Sauerland is jouw kans om nu eens echt te leren hoe je een goede massage geeft. Je krijgt duidelijke uitleg met veel handvatten over ontspanningsmassage en klassieke massage en je wordt ook nog eens dagelijks gemasseerd! Wil je meer weten over de massage cursus week? Vraag hieronder de studiegids aan en vind alle info over de massage cursus week terug!

Programma Massage Cursus Week:

Door demonstratie en door met elkaar te oefenen leer je tijdens de cursus week stap voor stap een complete massage uit te voeren. De massage cursus week is geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt als stel komen of alleen.

Onderdelen massage cursus week

In een korte tijd leer je alle technieken voor het geven van een ontspannende of activerende massage. Deze technieken vormen een goede basis voor het (sneller) aanleren van andere massage vormen. Aan bod komen ook anatomie en het voeren van een intake gesprek. Zo weet je op basis van het gesprek hoe je de massage kunt aanpassen aan de klachten van je cliënt. Of leer hoe je jezelf kunt behandelen! Een massage cursus week is geen massage cursus week als je het zelf niet ook mag ondergaan. De combinatie van ontspanningsmassage en klassieke massage staat gelijk aan de praktijk van de sportmassage en/of zweedse massage.
Dagprogramma massage cursus week in Sauerland:
8.30 Ontbijt
 10:30 Massageles 1
Massageles 2
13.15 lunch
16.30 Massageles 3
19.00 Diner
Halverwege de week is er 1 dag vrij om de omgeving te verkennen en uit te rusten.

Cursuslocatie Sauerland voor de massage cursus week

De cursuslocatie in Sauerland is een ruime groepsaccommodatie met verblijfsmogelijkheden op 1-persoons, 2-persoons en meerpersoonskamer. Alle kamers zijn inclusief douche en toilet.  Achter de groepsaccommodatie is een mooie grote tuin naast een natuurlijke beek waar je heerlijk kunt relaxen. Bij mooi weer worden meditatie en yoga in de tuin gedaan. Heb je nog vragen? Schroom je niet om ze te stellen per mail of telefoon. Liever op schrift? Alle info over de massage cursus week vind je in de studiegids. Klik op de button “studiegids” hierboven om deze te ontvangen.

Recensies van cursisten

Hester: “Een goed in elkaar zittende massage cursus week. Duidelijk verloop mbt volgorde en tijdsplanning. Ik ben nog enthousiaster geraakt voor massage!”

Edmee: “Verhelderdende massage cursus week. Duidelijke uitleg met veel handvatten voor zowel de massage als het dagelijks leven!”

Jeanette: “De cursus was beter dan ik verwachtte! Het gaf meer dan techniek alleen. Er kwamen naast de massage ook verschillende meditatie vormen aan bod. Ik vond de uitleg goed en ook dat er ruimte was voor iedereen.”

Nathan: “Heel fijn om te doen en te leren. De respectvolle begeleiding heeft er toe bijgedragen dat ik deze mooie manier van zijn en masseren heb geleerd.”

De massage cursus week van Anand wordt beoordeeld met een 8,5 op basis van124 beoordelingen.

Klik hier voor Anand cursisten op Facebook.