Massage Opleiding Eindhoven

Ben je op zoek naar een erkende massage opleiding Eindhoven om snel aan de slag te kunnen als professioneel masseur? Bij Anand wordt je opgeleid tot Wellness Masseur, Yoga Masseur, Energetisch Masseur of Massage Therapeut. De massage opleidingen zijn erkend door het BMSCRKBO, BATC, KTNO, LVNG en VBAG en worden aangeboden in heel Nederland.  Klik hier voor meer info over de massage opleiding, massage cursus, reiki cursus.

De cursus locatie Eindhoven is opgeheven. Klik hier voor de dichtstbijzijnde cursuslocatie.


Adres Cursus Locatie Eindhoven was voorheen:

Hartkwadraat Eindhoven

Centrum voor Kennis en Verbinding

Sectie C, Gebouw 6, Daalakkerweg 6-16,

5641 JA Eindhoven. Tel. 06 1375 7539

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving als pdf

massage opleiding Eindhoven 3

In een tijd waarin we van hot naar her rennen en vliegen en altijd alles snel moet, ligt er bijna vanzelfsprekend een gevaar op de loer: stress. Want we hebben de ene afspraak na de andere en een deadline moet ook nog even worden gehaald. Het is de realiteit waarin we leven. Toch? Of zou het ook anders kunnen? Het lijkt alweer bijna een ouderwets woord, maar het is nog actueler dan je zou denken: onthaasten. En dat is eigenlijk precies wat je leert tijdens een massage opleiding Eindhoven.

Een massage opleiding Eindhoven heeft alles in huis

Massages zijn er in vele varianten. Je kunt daarom kiezen uit een groot aanbod en is er altijd een passende massage opleiding. Bij Anand vindt je altijd een juiste balans tussen de oosterse en westerse massage wereld. Na de massage opleiding bij Anand heb je verschillende carrière mogelijkheden.
Zo kun je als sportmasseur aan de slag, maar ook de vraag naar goede stoelmasseurs is nog steeds groot, met name in het bedrijfsleven.

Of droom je er misschien van om je eigen praktijk te starten of als masseur bij een Wellness salon te werken. Wat je ook kiest, je kunt erop rekenen dat je na afronding van je opleiding met jouw diploma als erkend masseur snel je plek zult vinden. Je kunt vanzelfsprekend ook als zelfstandig masseur aan de slag. Ook wat dat betreft hebben wij alles in huis om jou als deskundig masseur je professionele weg te laten vervolgen. Zo vind je bijvoorbeeld elke maandag een tip voor het opstarten van je massage praktijk op onze blog. Je kunt bij ons per mail of telefonisch altijd terecht voor vragen die je tegen komt. Daarnaast hebben wij op Facebook en Google+ een actieve community met cursisten die de massage opleiding Eindhoven ook gevolgd hebben. Kom met hen in contact, deel en groei samen met hen tot een professionele masseur.

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze opleidingen.

 

Geef je persoonlijke ontwikkeling aandacht

Tijdens onze massage opleiding wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. De modules bestaan naast het leren van de massage ook uit het verrichten van yoga oefeningen, meditatie en bewust ademhalen. De aparte cursus Meditatie en Intuïtie leren je in contact te komen met je innerlijke gids. Door het oefenen van je massage, bewust ademhalen, de ruimte opzoeken voor jezelf, groei je als masseur. Doordat je leert te herkennen waar je eigen ruimte is en waar de ruimte van de persoon is die je masseert, leer je steviger in je schoenen te staan. Zo kun je er voor een ander zijn zonder jezelf te verliezen.

Theorie en praktijk als yin en yang

Al onze massage opleidingen worden gegeven door ervaren docenten die stuk voor stuk hun deskundigheid inzetten om jou de stevige basis te geven waar je op voort kunt tijdens je loopbaan als masseur. Behalve de theoretische kennis is de praktijk natuurlijk onontbeerlijk. Je leert letterlijk alle kneepjes van het vak, maar er is meer. Ook mensenkennis is een wezenlijk onderdeel. Een goed masseur weet met plezier in het werk en oprechte aandacht voor de cliënt tot een weldadig resultaat te komen en daar heeft iedereen baat bij.

Masseren is als ademhalen

Al die drukte. Hoe krijg je de boel weer tot rust, hoe creëer je overzicht? Het begint met de basis van alles: ademen. Zo simpel lijkt het en zo simpel is het. Maar inderdaad, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Bewust adem halen, de tijd nemen om je bewust te worden van wat nu eigenlijk aan het doen bent. En zo is dat ook met masseren. In feiten is het niets anders dan ademhalen. Je leert tijdens een massage opleiding Eindhoven hoe je rust overbrengt op iemand.

Door bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. De tijd leren nemen, de aandacht te richten op jouw eigen ademhaling en dat breng je dan over in je massage. Je leert dit zodanig te doen dat je snel resultaat zult boeken. Je zult merken dat degene die jij masseert zich zal ontspannen. En nogmaals: het lijkt zo simpel, maar het is een kunst. Tijdens de massage opleiding Eindhoven leer je hoe je dit op een natuurlijke, vanzelfsprekende manier in praktijk brengt.

Deel de ervaring

Heb je nog vragen, of vind je de stap om direct met een volledige, volwaardige opleiding te beginnen te groot? Maak dan eerst eens kennis via een workshop of korte cursus. Ook dan krijg je al de nodige kennis mee die je straks tijdens je massage opleiding Eindhoven kunt gebruiken. De ervaring leert namelijk dat de meeste mensen na een cursus of workshop uiteindelijk met overtuiging kiezen voor een opleiding.