Massage Opleiding Haarlem

De massage opleiding Haarlem is op 30 Minuten vanaf Amsterdam, Alkmaar, Zaandam. Deze locatie is verouderd. De dichtstbijzijnde cursuslocatie is Zaandam. Klik hier voor meer info over de massage opleiding

 

 

Adres voormalige cursuslocatie Anand:
‘Rosenstock Huessy Huis’

 

Hagestraat 10, 2011 CV Haarlem

Routeomschrijving massage opleiding Haarlemmassage opleiding Haarlem

Om de massage opleiding haarlem te bereiken met openbaar en eigen vervoer.

Openbaar vervoer

Trein/lopen
De Massage opleiding haarlem is te bereiken vanaf station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde.Aan uw linkerhand ziet u de Jansweg. Deze loopt u in. De Jansweg gaat vanzelf over in de Jansstraat (1). U blijft rechtdoor lopen tot het einde. U staat nu voor de Grote Kerk. U gaat links om Grote Kerk heen. Eerst passeert u de Riviervismarkt en daarna het Klokhuisplein. Recht voor u ziet u nu de Lange Veerstraat. Deze loopt u in. U neemt de 2de straat links. Dit is de Korte Veerstraat. Deze loopt u uit en nu staat u voor het Spaarne met de Melkbrug (4). U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt de Hagestraat 50 meter in en aan uw rechterhand ziet u nu de voordeur van het Huis (nummer 10). Van het station naar het Huis is 15 minuten lopen.

Trein/bus
De massage opleiding haarlem is met trein en bus te bereiken vanaf  station Haarlem. Neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Voor u ziet u het busstation. U neemt buslijn 2, 3, 5 of 75 naar het centrum tot halteplaats: Turfmarkt. U stap uit en loopt terug langs het Spaarne richting centrum tot aan de Melkbrug  over het Spaarne.
U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van de halteplaats naar het Huis is 5 minuten lopen.

Eigen vervoer

Fiets
U fietst langs het Spaarne tot de Melkbrug (4). Bij de Melkbrug fietst u door de Hoogstraat. In het verlengde ligt de Hagestraat. U fietst rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10). Links naast de voordeur is een pleintje met fietsenrekken. Hierin kunt u uw fiets zetten.

Auto
Rondom het Huis is nauwelijks gelegenheid om te parkeren. Het dichts bij het Huis is parkeergarage Appelaar.

Parkeergarage Appelaar
Vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem (Rottepolderplein). Vervolgens komt u op de A200 Haarlem binnen. Aan het einde ziet u voor u de Amsterdamse Poort.
Bij deze T-splitsing gaat u rechtsaf (Gedempte Oostersingel) en direct bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u linksaf en nu bent u op de Papentorenvest met aan uw rechterhand het huis van bewaring (De Koepel).
U vervolgt deze weg en komt dan vanzelf uit bij de Catharijnebrug over het Spaarne.
Over de brug gaat u linksaf de Koudenhorn op en vervolgens maakt het Spaarne een bocht naar rechts en bent u op het Donkere Spaarne. Het Donkere Spaarne gaat over in Spaarne en na het Teylers Museum is in de volgende straat rechts (Damstraat) parkeergarage Appelaar.
• Alle dagen 24 uur geopend
• 08.00 – 23.00 tarief € 1,50 per 40 minuten
• 23.00 – 08.00 tarief € 2,50 per parkering
U vervolgt de weg langs het Spaarne  nu te voet tot de Melkbrug (130 m).
U gaat de Melkbrug (4) over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van de parkeergarage Appelaar naar het Huis is het een paar minuten lopen.

Indien parkeergarage Appelaar vol is, kunt u even doorrijden naar parkeergarage De Kamp.

Parkeergarage De Kamp
U rijdt rechtdoor langs het Spaarne en passeert de eerste verkeerslichten en bij de tweede verkeerslichten kunt u rechts afslaan. U bent nu op de Kampervest. U neemt de 3de straat rechts en aan het einde ziet u de parkeergarage De Kamp.
• Alle dagen 24 uur geopend
• 08.00 – 19.00 tarief € 1,00 per 30 minuten (uitgezonderd koopavonden)
• 19.00 – 08.00 tarief € 2,50 per parkering (koopavond 21.00 – 08.00)
U loopt terug naar het Spaarne (2) richting centrum tot de Melkbrug (4). U gaat de Melkbrug over en blijft rechtdoor lopen. Eerst loopt u de Hoogstraat door. In het verlengde ligt de Hagestraat. U loopt rechtdoor de Hagestraat in en na 50 meter ziet u aan uw rechterhand de voordeur van het Huis (nummer 10).
Van parkeergarage De Kamp naar het Huis is 5 minuten lopen.

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze opleidingen.

Vergelijkbare berichten