Massage Opleiding Noord Holland

Massage iets voor jou? Ontdek het bij Anand! Massage opleiding Noord Holland staat op de kaart! Jazeker, want natuurlijk kun je door het hele land en in elke provincie terecht voor een massage opleiding. Noord Holland staat vanzelfsprekend ook op onze lijst met locaties waar je terecht kunt voor een gedegen opleiding. Altijd goed bereikbaar, dus ook als je van iets verder komt, is dat geen enkel probleem. Je loopt namelijk zo vanaf het treinstation onze school binnen. Begin op elk moment aan een opleiding. Kijk in dit overzicht naar de data’s waar een massage cursus wordt gegeven en schrijf je meteen in.

Heb je altijd al gedroomd van een carrière waarin je voor jezelf mag werken en tegelijkertijd iets voor anderen kan doen? Als massage therapeut kun je je eigen praktijk beginnen en je droom verwezenlijken. Beteken iets voor een ander door hen te laten ontspannen, met hen mee te denken over pijnklachten en geef advies over oefeningen die de pijnklachten doen verminderen. Je leert het allemaal tijdens onze opleiding tot Massage therapeut in Noord Holland. In de overige omstreken van Nederland vindt je ook onze massage opleidingen en cursussen.

Meer info over de locatie

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze opleidingen.Massage opleiding Noord Holland heeft volop aanbod

Massages zijn er in heel veel soorten en maten. Wanneer je nieuw bent op dit vlak, kun je al snel overvallen worden door de hoeveelheid aan massage vormen. Maar bij Anand krijg je te maken met diverse soorten van massage tijdens de opleiding. Denk aan de klassieke massage, maar ook stoelmassages (en nee, je leert dan niet hoe je een stoel masseert), maar ook voor massages als de Thaise yoga massage en Ayurvedische massage kun je binnen het opleidingsaanbod terecht. En ben je specifiek naar een locatie op zoek, in de omgeving van Amsterdam bijvoorbeeld, dan is daar zoals gezegd ook volop keuze en vind je altijd de passende massage opleiding die bij jou past. Noord Holland is nu eenmaal een regio waar we een groot opleidingsaanbod hebben.

Ben je nieuw op het gebied van massage? Vraag onze studiegids hieronder aan en krijg een indruk van de verschillende massage vormen die wij aanbieden.Voorbereiding op je opleiding

Hoe kun je je voorbereiden op een massage opleiding Noord Holland? Zoals je hierboven hebt kunnen lezen kun je ons vinden dichtbij het station. Binnen ong. 3 min. lopen bereik je onze school. Ook met de auto is onze school goed te bereiken en er is volop parkeergelegenheid. Om je goed voor te bereiden voor de opleiding raden wij je aan om eerst je reis optie te kiezen. Hoe je reist kan bepalend zijn op je gesteldheid. Wanneer je dat bepaalt hebt kun je je richten op de rest van de voorbereiding. Pak je tas de avond van te voren in zodat je hier in de ochtend geen omkijken naar hebt.
Drink een glas heet water nadat je bent opgestaan. Een van de voordelen van het drinken van een glas heet water is dat het je bloedsomloop verbetert. Een goed begin van de dag dus.
Neem vervolgens een paar minuten de tijd voor jezelf door in stilte de geluiden om je heen op te nemen en je aandacht naar je ademhaling te brengen. Start vervolgens de rest van je ochtend.

Gedegen opleiding door ervaren docenten

Alle massage opleidingen die we geven hebben met name als doel om jou op te leiden tot een volwaardig en zelfstandig masseur. Kwaliteit staat voorop en is gewaarborgd omdat de opleidingen worden gegeven door ervaren docenten. Alle docenten zijn zorgvuldig geselecteerd door Raymond Besems (oprichter van Anand). Hierbij is gekeken naar achtergrond, vakkundigheid en bekwaamheid.
Ook jij als cursist draagt een steentje bij aan de kwaliteit, want als jij de cursus met veel plezier volgt, dan merk je dat die positiviteit als het ware door jouw handen stroomt en dat is de meest pure vorm van kwaliteit. Zo neem je vanzelf de stof sneller in en maak je het met gemak je eigen.
Bij Anand leer je vanzelfsprekend niet alleen de praktische kant, dus het masseren zelf, maar kom je ook het nodige over het menselijk lichaam te weten. Je leert tijdens de westerse massage vormen over de anatomie, en tijdens de oosterse massage vormen leer je over de energie centra en punten in het lichaam. De theorie maakt jou als masseur compleet en het maakt je deskundige in je vak. We zien je graag tijdens een massage opleiding. Noord Holland misschien, maar we verwelkomen je heel graag, waar dan ook in het land.

Schrijf je nu in voor de massage opleiding Noord Holland door te klikken op onderstaande knop.

Vergelijkbare berichten