Massage opleiding Utrecht

Klik hier voor meer info over de massage opleiding Utrecht. Klik hier voor info over de cursuslocatie

massage opleiding utrecht

Ben je van plan een eigen massagepraktijk in Utrecht te beginnen? Wil je je schoonheidssalon, sauna of therapie-praktijk uitbreiden met massagemogelijkheden? Vind jij het fijn om mensen te helpen ontspannen door middel van een massage? Met de massage opleiding van Anand ben jij binnen één jaar een echte massage professional. De opleiding wordt voornamelijk gegeven in Utrecht. De opleiding bestaat uit een aantal cursussen, waardoor je verschillende technieken aanleert. Daarnaast leer je massages te geven die aansluiten op de behoefte van de klant. De cursussen lopen uiteen van een cursus klassieke massage en ontspanningsmassage tot een cursus meditatie en een cursus intuïtie. Na de massage opleiding heb jij verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken onder de knie.

Flexibele opleiding

De opzet van de massage opleiding in Utrecht is zeer flexibel. Ten eerste kun je op ieder moment in het jaar instappen. Aangezien de opleiding is onderverdeeld in cursussen, kun je iedere maand beginnen. Daarnaast mag je er zo lang of kort over doen als je zelf wilt. De massage opleiding is bedoeld om in een jaar af te ronden, maar de opleiding is bijvoorbeeld ook verkort te volgen in twee cursusweken. Daarnaast kun je in drukke periodes één of meerdere maanden overslaan en weer beginnen wanneer jij wilt. Je kunt de cursussen in Utrecht die deel uitmaken van de massage opleiding plannen wanneer jij ze wilt volgen. Het praktijkgedeelte is te volgen in zes lange weekenden (van vrijdag tot en met zondag).

Erkende massage opleiding Utrecht

De massage opleiding van Anand is erkend door verschillende beroepsverenigingen en belangenverenigingen. Denk bijvoorbeeld aan Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS). Daarnaast is de opleiding aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Na de afronding van de massage opleiding in Utrecht kun jij je aansluiten bij BMS. Zo zijn jouw cliënten altijd verzekerd van professionaliteit en kwaliteit.

Lees hier verder

Aankomende cursussen op deze locatie: