Word Wellness Masseur in 6 Maanden!

Professionele training, flexibel en erkend

Reviews

beste massage opleiding nederland, beste opleiding ayurveda, beste reiki opleiding, beste opleider van Nederland
Anand Opleidingen – Beste opleider van Nederland in de categorie vitaliteit en gezondheid!

“Het gaat heel erg goed met mijn massagepraktijk en ik denk er vaak aan dat ik je even een mail moet sturen hoe blij ik ben met mijn wending in mijn leven en dat ik zo ontzettend veel plezier en voldoening haal met het masseren en met mijn massagepraktijk. Heel erg bedankt voor alles wat je me geleerd hebt! Dat wilde ik je even laten weten 😉 Groeten Martine Ursem, massagepraktijk Zenz


Eerste Indruk

Module Ayurvedische Massage

Wil je flexibel en binnen één jaar leren om goede en professionele massages te geven? Dan is de massage opleiding van Anand perfect voor jou! Al vijf jaar op rij zijn wij de beste opleider van Nederland in de categorie Vitaliteit & Gezondheid. Onze massage opleiding is flexibel opgezet. Zo kun je elke maand beginnen, de opleiding op je eigen tempo afronden en alle cursussen plannen wanneer het jou het beste uitkomt. Tijdens de opleiding leer je zowel de theorie als de toepassing van verschillende Oosterse en Westerse massagetechnieken. De massage opleiding is te volgen op onze locaties in Zaandam, Rotterdam, Utrecht en Nijmegen. Hieronder een eerste indruk van wat je leert tijdens de module ayurvedische massage van de opleiding

Wat leer je tijdens onze massage opleiding?

 • Professionele ontspanningsmassage
 • Klassieke massage technieken
 • Ayurvedische massagetechnieken
 • Integratie van meditatie en intuïtie

Tijdens onze massage opleiding leer je werken vanuit verschillende disciplines en verdiep je je in de achtergronden van diverse Oosterse en Westerse massagetechnieken. Zo krijg je de kennis om jezelf te profileren als erkend en veelzijdig masseur. Naast het leren van massagetechnieken zul je ook yogalessen en lessen in meditatie en intuïtie volgen.

massage opleiding - wellness masseur
Klik hier om foto's te zien van de massage opleiding

Al deze lessen worden gegeven door onze enthousiaste en professionele trainers. Met behulp van de lessen in meditatie en intuïtie leer je om verbinding te voelen tussen het spirituele en het lichamelijke. Je leert om deze verbinding op je eigen creatieve wijze vorm te geven. De yogalessen leren je om te letten op je eigen lichaamshouding tijdens het geven van massages. Zo leer je masseren, zonder na afloop zelf klachten te ervaren.  

Wellness Massage

Dit kun je na de opleiding wellness masseur

 • Werken in de wellness branche of zelf een massagepraktijk starten
 • Een professionele ontspanningsmassage geven
 • Een klassieke massage geven op professionele wijze
 • Een professionele sportmassage geven
 • Een professionele ayurvedische massage geven.
 • Een breed pakket van massagetechnieken inzetten
 • Een massage op maat bieden

Opbouw van de massage opleiding

De massage opleiding van Anand leidt je op tot professioneel en erkend masseur. Doordat je vanuit verschillende disciplines leert werken, en je verdiept in de achtergronden, zul je je als een veelzijdig en competent masseur kunnen profileren. Dit kan je doen in een eigen praktijk, of in dienst van een instelling. Ook is de opleiding geschikt als aanvulling in je al een bestaande praktijk, bijvoorbeeld een schoonheidssalon, sauna, of therapie-praktijk.

Door de compacte en flexibele opzet is deze opleiding geschikt als je je wilt om- of bijscholen naast je bestaande werkzaamheden. Door middel van meditatie en intuïtie lessen krijg je voeling met het geven van de massages. Je leert zo de verbinding voelen tussen het spirituele en het lichamelijke, en dit op je eigen creatieve wijze vorm te geven. Yogalessen geven je de nodige achtergrond om op je eigen lichaamshouding te letten tijdens het geven van de massages, zodat je meerdere massages kunt geven zonder daar zelf klachten aan over te houden. Een beter alternatief voor Mood Massage opleidingen is er niet!

Waaruit bestaat onze massage opleiding?

Binnen onze massage opleiding krijg je heel veel kennis over verschillende soorten massages.. Je kunt zelf voor een groot deel bepalen in welke volgorde je deze zult doorlopen. Daarnaast kun je het hele jaar door met de opleiding beginnen, zodat deze prima om eventuele verplichtingen heen te plannen is. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met de cursus ontspanningsmassage, ayurvedische massage, meditatie of intuïtie. Wij raden alleen niet aan om te beginnen met de cursus klassieke massage, aangezien deze cursus een vervolg is op de cursus ontspanningsmassage. Dus beginnen ontspannings massage is wel aangeraden. Onze opleiding tot masseur bestaat in totaal uit tien verschillende onderdelen

Erkenningen

accreditaties massage opleiding

Onze opleiding is erkend door BMS, BATC, KTNO, NVST en VBAG. Na het afronden van de opleiding kun je lid worden van de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche (BMS) of van een van de andere beroepsverenigingen. Met een lidmaatschap krijg je een collectieve bedrijfsaansprakelijkheids- en ongevallenverzekering.

Klik voor meer info over:  Trainers, Cursuslocaties, Agenda.

Onze opleiding masseur is erkend door BMSBATC, KTNO, NVST en VBAG. Dit is een  erkende beroepsopleiding!

De Massage opleiding kun je volgen in Zaandam (dichtbij Amsterdam), Rotterdam, Utrecht en Nijmegen


Meedoen met de opleiding?

Selecteer een locatie voor details over de opleidingslocatie, startdatum en prijs.

Anand – Cursuslocatie Zaandam

Noordervaldeurstraat 13
1508 EL Zaandam

Snelste Traject

Startdatum: 13 September 2024

Zaterdagen (1 Jr)

Startdatum: 28 September 2024

Anand – Cursuslocatie Rotterdam

Adriaan de Jongstraat 38
3078GA Rotterdam

Startdatum: 5 oktober 2024

Anand – Cursuslocatie Utrecht

Sweelinckstraat 31
3581 RT Utrecht

Startdatum: 9 november 2024

Anand – Cursuslocatie Nijmegen

De Ruyterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Startdatum: 21 September 2024

Startdatum: naar wens