Massage school Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam.

Tevens meditatie, reiki en intuïtieve ontwikkeling.

Massage School in Zaandam (15 min. van Amsterdam), Nijmegen, Rotterdam en Vakanties in Sauerland (Duitsland). Anand opleidingen biedt massage, meditatie, reiki, yoga en intuitie cursussen in Zaandam dichtbij Amsterdam, Nijmegen, Utrecht en Rotterdam. Klik op de voorgaande links, scroll naar onderen of klik hier voor de adressen van de verschillende locaties. Heb je iets laten liggen op de cursuslocatie? Anand huurt de cursuslocatie waar je bent geweest alleen tijdens de cursusdagen. De locaties zijn dus niet in ons beheer. Stuur zelf een mail of bel naar de beheerder van de locatie. De gegevens vind je op de pagina over de betreffende cursuslocatie.


Massage School Yurtlife

Massageschool Zaandam

Klik hieronder op de link voor een routebeschrijving en meer info

Massage Opleiding / Meditatie Training Zaandam

Noordervaldeurstraat 13, Zaandam

Anand heeft verschillende locaties in het hele land. Je kunt bij Anand alles leren over massage, meditatie, yoga, intuïtieve ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling. De cursussen worden verzorgd door professionele trainers, die een uitgebreide scholing hebben doorlopen.

Wist je dat massage je kan helpen om stress te lijf te gaan? Het blijkt dat 90% van alle lichamelijke en psychische klachten door stress wordt veroorzaakt. Massage stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam zonder dat het bijwerkingen heeft, zoals medicijnen dat wel hebben. Een massage verjongt en houd je ontspannen alert.


massage school nijmegen

Massage School Cordium

Massage Opleiding / Meditatie Training Nijmegen

De Ruyterstraat 65, 6512 GB Nijmegen

Meditatie is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen om met stress om te leren gaan. Je leert om niet al je gedachten serieus te nemen, zodat je een zorgelozer leven kunt lijden. Meditatie is een van de oudste vormen van persoonlijke ontwikkeling. Bij Anand kun je binnen een dag leren mediteren.


Massageschool Rotterdam

massage school rotterdam

Massage Opleiding Rotterdam

Adres: Adriaan de Jongstraat 38
Rotterdam, Zuid-Holland 3078 GA Nederland

Yoga wordt bij verschillende cursussen van onze massageschool geïntegreerd, omdat je met yoga leert om een goede houding aan te nemen, wat zijn weerslag vindt in de massage die je geeft. Op onze massageschool word je houding van het grootste belang geacht, want als je vanuit een verkeerde houding massages geeft, krijg je al snel rugpijn.


Massage School Sauerland Duitsland

Achterkant Huis

Onze massageschool bestaat al meer dan 20 jaar, wordt erkend door verschillende beroepsverenigingen en is daarmee een gerenommeerd instituut geworden in Nederland.

Massage Opleiding / Meditatie Training Sauerland

Königstrasse 1, Medebach-Dreislar, Hoch Sauerland, Duitsland


Massage School Utrecht

Regulierenring 12
Bunnik, Utrecht 3981LB Nederland

Klik hier voor meer info over deze massageschool

massage school utrecht

Eerstvolgende cursussen