Massage Vakantie

Klik hier voor foto's van de massage vakantie
Klik hier voor foto’s van de massage vakantie

Behoefte aan een weekje weg uit de dagelijkse sleur van het leven even iets heel anders doen! Meer geluk en bewustwording in jezelf ervaren waardoor je bepaalde situaties beter leert te begrijpen, accepteren en makkelijker kan loslaten. Graag iets doen met je handen en gevoel of het nu professioneel is of puur voor jezelf. Dan is de massage vakantie in Sauerland zeker iets voor jou! De vakantie is geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt als stel komen of alleen. Onze kok zorgt voor heerlijk gezonde maaltijden en onze ervaren trainers begeleiden je tijdens je reis.

In een klein dorpje midden in het schitterende natuurgebied Sauerland staat een karakteristiek groot huis. Hier leer je tijdens de massage vakantie masseren volgens de westerse aanpak onder oosterse rust. De vakantie is een samenstelling van de cursussen ontspanningsmassage en klassieke massage.

Deze vakantie in Sauerland is jouw kans om nu eens echt te leren hoe je een goede massage geeft. Je krijgt duidelijke uitleg met veel handvatten over ontspanningsmassage en klassieke massage en je wordt ook nog eens dagelijks gemasseerd!

Wil je meer weten over de massage vakantie? Vraag hieronder de studiegids aan en vind alle info over de massage vakantie terug!

Programma:

Door demonstratie en door met elkaar te oefenen leer je tijdens de vakantie stap voor stap een complete massage uit te voeren. Geschikt voor beginners en gevorderden. Je kunt als stel komen of alleen.

Onderdelen massage vakantie

In een korte tijd leer je alle technieken voor het geven van een ontspannende of activerende massage. Deze technieken vormen een goede basis voor het (sneller) aanleren van andere massage vormen. Aan bod komen ook anatomie en het voeren van een intake gesprek. Zo weet je op basis van het gesprek hoe je de massage kunt aanpassen aan de klachten van je cliënt. Of leer hoe je jezelf kunt behandelen! Een massage vakantie is geen vakantie als je het zelf niet ook mag ondergaan.

De combinatie van ontspanningsmassage en klassieke massage staat gelijk aan de praktijk van de sportmassage en/of zweedse massage.

Onderdeel van deze cursusweek is naast massage, meditatie en intuïtieve ontwikkeling. Je wil immers niet alleen een technisch goede massage kunnen geven, maar er ook voor zorgen dat je met je aandacht erbij bent en intuïtief de juiste plekken weet te vinden.

Dagprogramma massage vakantie:

8.00Ontbijt
9.00Massage Les 1: Meditatie en massage
 Massage Les 2: Ontspanningsmassage / klassieke massage
12.00lunch
 13.00Massage Les 3: Ontspanningsmassage / klassieke massage
14.15Massage Les 4: Intuïtie en massage
15.30Lekker Wandelen, Relaxen en Genieten van de mooie omgeving
19.00Diner

Op maandag is er 1 dag vrij om de omgeving te verkennen en uit te rusten.

Cursuslocatie Sauerland

De cursuslocatie in Sauerland is een ruime groepsaccommodatie met verblijfsmogelijkheden op 1-persoons, 2-persoons en meerpersoonskamer. Alle kamers zijn inclusief douche en toilet.  Achter de groepsaccommodatie is een mooie grote tuin naast een natuurlijke beek waar je heerlijk kunt relaxen. Bij mooi weer worden meditatie en yoga in de tuin gedaan.

Heb je nog vragen? Schroom je niet om ze te stellen per mail of telefoon. Liever op schrift? Alle info over de massage vakantie vind je in de studiegids. Klik op de button “studiegids” hierboven om deze te ontvangen.

Recensies van cursisten

Hester: “Een goed in elkaar zittende vakantie. Duidelijk verloop mbt volgorde en tijdsplanning. Ik ben nog enthousiaster geraakt voor massage!”

Edmee: “Verhelderdende massage vakantie. Duidelijke uitleg met veel handvatten voor zowel de massage als het dagelijks leven!”

Jeanette: “De cursus was beter dan ik verwachtte! Het gaf meer dan techniek alleen. Er kwamen naast de massage ook verschillende meditatie vormen aan bod. Ik vond de uitleg goed en ook dat er ruimte was voor iedereen.”

Nathan: “Heel fijn om te doen en te leren. De respectvolle begeleiding heeft er toe bijgedragen dat ik deze mooie manier van zijn en masseren heb geleerd.”

Meedoen met de cursus?

Kies een van onderstaande data om in te schrijven. Of klik op de datum naar keuze om meer te weten te komen over de prijs en locatie

Klik hier voor Anand cursisten op Facebook.