ANAND is al meer dan 20 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuitie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn. De combinatie van spiritualiteit en praktisch bezig zijn maakt dat de innerlijke verdieping die je ervaart tijdens de cursus wordt omgezet in werkelijk contact met anderen en dat raakt je! Anand is vaak in de media geweest, lees hier een aantal artikelen over Anand.

Raymond Besems-Fagoe heeft op 1 januari 2000 na een lange rondreis door India en Thailand Anand opleidingen opgericht. Zijn idee achter het opleidingsinstituut is om het werk te doen waar zijn hart bij ligt en zo bij te dragen aan een beetje meer geluk in de wereld door zijn kennis en ervaring van massage, meditatie, reiki, intuitie en yoga te delen. Raymond is directeur / eigenaar en hoofd trainer van Anand en regelt de meeste zaken die met het bedrijf te maken hebben.

Preshanna Besems-Fagoe is van jongs af aan erg geinteresseerd in spiritualiteit. Raymond en Preshanna ontmoetten elkaar in 2011. Preshanna geeft introductie cursussen massage en heeft haar eigen massage praktijk in Assendelft, Zensa Veda.

In liefde en dankbaarheid verzorgen we graag de cursussen en opleidingen voor jullie!

Trainers

Meer info over de trainers vind je via deze link

Hier vind je de adresgegevens van Anand.

Klik hier voor Anand cursisten op Facebook.