Chakra Cursus Online – mooie
lessen voor een vervuld leven

Voel je je onvervuld in het leven en worstel je met negatieve energie? Je chakra’s kunnen geblokkeerd zijn, waardoor je energiestroom verstoord raakt en je niet je beste leven kunt leiden. Deze cursus aura en chakra healing biedt 8 weken lang online begeleiding bij chakra healing. Jouw pad naar een lichter leven!


Deze Chakra Cursus Online is de snelste en gemakkelijkste weg naar het in evenwicht brengen van je chakra’s

Begin aan een transformationele reis die alle aspecten van je wezen – lichaam, geest en ziel – opnieuw op één lijn brengt en laat jouw volledige scheppingskracht ontwaken.

Laat je leiden door deze oude wijsheid :


Begrijp jezelf beter


Empower jezelf of je studenten


Doorbreek zelfbeperkende overtuigingen, weerstand en angst

Jouw persoonlijke Online Chakra healing cursus

Stel je voor dat er een routekaart bestaat, die jou naar je beste leven wijst en je de sleutel biedt om jouw persoonlijke kracht te ontsluiten. Een routekaart die jou laat zien hoe je boven de obstakels kunt uitstijgen die jou weerhoudt van rijkdom, gezondheid, doelgerichtheid en liefde. Zou je er dan voor kiezen om deze te gebruiken? Wat als ik jou zeg dat je deze routekaart al in je bezit hebt?

De chakra’s vormen deze routekaart. Het zijn de poortwachters van je potentieel, de stille architecten van elk element van jouw leven en je persoonlijke aard. Je chakra’s hebben aandacht en medewerking nodig om jou van dienst te zien. Wanneer je niet luistert naar wat ze je proberen te vertellen, word je weggetrokken van je bestemming. Dan kom je terecht op energieverslindende omwegen, doodlopende wegen en obstakels waardoor je je verloren, gefrustreerd of gestrand voelt.  Onze online Chakra cursus leert je om jouw chakra’s te begrijpen én ermee te werken.

Na de cursus aura en chakra healing ken je

  • de kenmerken van elk van de chakra’s
  • de levensthema’s die geassocieerd worden met elk van de chakra’s
  • de kenmerken van disbalans in elk van de chakra’s

Je kunt vervolgens

  • opmerken of een chakra in balans is of niet
  • Heling geven voor elk van de chakra’s
  • affirmaties gebruiken om de chakra’s te helen
  • elk chakra in balans brengen
  • een visualisatie meditatie gebruiken voor het helen van een chakra

8 weken begeleiding bij deze chakra healing cursus

chakra cursus online

Jij ontvangt:

Een persoonlijke cursus met acht weken begeleiding
Programma van hoge kwaliteit (Anand is vijf jaar op rij uitgeroepen tot beste opleider in de categorie Vitaliteit & Gezondheid)
Wekelijkse oefeningen om je leven te verbeteren, die je dagelijks kunt toepassen. Verschillende manieren om met chakra’s te werken.
Chakra healing sessies, begeleide meditaties, affirmaties, en visualisaties om jouw chakra’s in balans te brengen
Levenslang toegang tot werkboek, video’s, audiobestanden en presentaties

Voel je dat je niet verder komt in je leven? Daar is een energetische reden voor …

Wat is het dat je frustratie of zelfs slapeloze nachten bezorgt?
Wat het ook is – er is een corresponderende chakra die het veroorzaakt. Bijvoorbeeld…

Groei je niet snel genoeg op het werk of in uw inkomen?

Dan is het hoogstwaarschijnlijk je 1e chakra die geblokkeerd is.

swadisthana chakra healing

Sta je voor een moeilijke tijd in je liefde- of seksleven?
Dan zul je merken dat je 2e chakra liefdevolle zorg nodig heeft.

Voel je je een beetje verloren of je doelen niet waard?
Misschien wil je daarvoor in je 3e chakra kijken.

Onze aura en chakra healing cursus geeft je niet alleen de middelen om te bepalen welke van je chakra’s aandacht nodig hebben, maar ook de tools om die chakra snel te deblokkeren en van energie te voorzien. Op deze manier kan het corresponderende levensgebied tot bloei komen. Het resultaat? Je zult nooit meer verdwalen, vastzitten of worstelen met het gevoel niet te weten wat er aan de hand is of hoe je het kunt herstellen. Veel tevreden cursisten gingen jou al voor!

Chakra Healing Cursus – voor lichaam en geest

Het programma van de cursus aura en chakra healing belichaamt een krachtige holistische benadering van energetische genezing – die elk aspect van je wezen betrekt voor buitengewone persoonlijke groei en transformatie.
Door je geest, lichaam en ziel te verkennen, lokaliseer je en genees je snel de energetische wortels van zelfs je meest hardnekkige persoonlijke barrières – en op haar beurt brengt dit je veel verder dan conventionele energetische healing die alleen de symptomen behandelt.
In dit programma profiteer je van de enorme kennis van onze hoofd trainer Raymond Besems-Fagoe, gedestilleerd uit zijn reizen door India en meer dan 20 jaar studie in de oude wetenschap van de chakra’s …

Je neemt een diepe duik in je ware energetische zijn, uitgedrukt door

LICHAAM: door middel van eenvoudige, gemakkelijk te volgen bio-energetische oefeningen.
DENKEN : door je mentale patronen te verkennen die zijn ontwikkeld tijdens de belangrijkste ontwikkelingsfasen van je kindertijd.
ZIEL: door je bewustzijn uit te breiden en je grotere universele ervaring aan te spreken.

Ja ik wil met deze cursus meedoen!

Schrijf je in voor onze Chakra Healing Cursus Online en ontvang 8 weken deskundige begeleiding en ondersteuning om je chakra’s te helen en een meer vervuld leven te leiden. Met onze prachtige lessen leer je hoe je energieblokkades opruimt en je chakra’s in balans brengt, zodat je je volledige potentieel kunt ontsluiten. Meld je nu aan en begin je reis naar een gelukkiger, gezonder mens.Begin gelijk en schrijf je nu in. Kosten €77 voor het gehele traject.

beste massage opleiding nederland, beste opleiding ayurveda, beste reiki opleiding, beste opleider van Nederland
Anand Opleidingen – Beste opleider van Nederland in de categorie vitaliteit en gezondheid!
Professionele Trainer Chakra cursus online

Je ervaren trainer

De chakra healing cursus wordt verzorgd door Raymond Besems, de hoofdtrainer van Anand Opleidingen. Hij is een van de meest gewaardeerde trainers op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Door zijn praktische, gemakkelijk te volgen coaching – die zowel oude chakra-genezende wijsheid als moderne inzichten harmoniseert – is hij hier nu om je te helpen bij het ontcijferen van je eigen energetische routekaart. Gebruik dus zijn ervaring om op weg te gaan naar mooie resultaten in alle dimensies van je leven.

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma en heb ik ervaring met energetische healing nodig?

De chakra healing cursus is voor iedereen met elk vaardigheidsniveau die wil genieten van de voordelen van energetische healing – waaronder het helen van trauma’s, het versnellen van manifestatie en het verbeteren van elk gebied van het leven.

Je zou iemand kunnen zijn die je relatie met je partner wil verdiepen, of om beter contact te maken met je vrienden of familie. Of een professional die haar/zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen en de overvloed wil aantrekken waarnaar je al zo lang verlangt.

Het mooie van dit programma is dat het je een reeks tools biedt voor vrijwel elke situatie

zodat je moeiteloos de eb en vloed van het leven kunt berijden met het volste vertrouwen dat je de grootste uitdagingen van het leven kunt overwinnen – zelfs als je dat nog nooit hebt gedaan.

Wat je persoonlijke, professionele of spirituele doelen ook mogen zijn: een goedgevulde gereedschapskist met krachtige energetische gereedschappen zal je helpen om ze met veel meer gemak, vreugde en vertrouwen te bereiken.

Ik heb veel cursussen en boeken gezien over het onderwerp chakra’s. Hoezo is dit programma anders?

In tegenstelling tot veel bestaande boeken en cursussen over het onderwerp chakra’s, hanteert Raymond een meer holistische en op bewijzen gebaseerde benadering van healing – omdat hij zowel de wijsheid van de chakra’s combineert met meer westerse behandelwijzen zoals massage en mindfulness.

Wat je krijgt is een uitgebreide en praktische gids om je lichaam en geest te helen.

Hoewel boeken over het onderwerp een geweldige bron van kennis over het onderwerp bieden, missen ze vaak ook het ervaringsaspect om te leren hoe je je chakra’s kunt helen. In dit programma geniet je van deskundige begeleiding van Raymond zelf, terwijl ze je stap voor stap door zijn kenmerkende energetische healing technieken leidt.

Bovendien is het leerplatform van Anand Opleidingen ontworpen om je steeds korte, verteerbare lessen te geven, in plaats van je te bombarderen met uren aan inhoud die studenten vaak overweldigt.

Deze lessen duren niet meer dan 15-20 minuten

gevolgd door een simpele “uitdaging” die je gemakkelijk in je levensstijl kunt integreren. Elke les bouwt voort op de volgende, dus tegen de tijd dat je klaar bent met de zoektocht, zul je een volledige opleiding hebben doorlopen in chakra energetische healing, zonder het gevoel te hebben dat je erg je best moet doen.

Kan ik het programma in mijn eigen tempo doorlopen?

Dit programma is zo ontworpen dat je een week lang toegewijd met 1 chakra bezig bent

, die je dagelijks toepast, maar het is prima om de opleiding ook in je eigen tempo te bestuderen. En ja, als je het op sommige dagen druk hebt, is het prima om verder te gaan waar je was gebleven. Het belangrijkste is je toewijding en consistentie bij het voltooien van het hele proces. Als je je inschrijft voor dit programma, zijn de lessen levenslang voor je beschikbaar. Dus neem je tijd.

Moet ik de lessen elke week op hetzelfde tijdstip doen?

Hoewel ik geloof dat het regelmatig oefenen van iets op hetzelfde moment helpt bij het aanleren van een gewoonte, vooral als je een nieuwe vaardigheid aan het leren bent, is het NIET nodig. Ik beveel het wel aan. Maar ik begrijp dat het leven je soms moeilijke tijden kan bezorgen en dat je de les misschien niet kunt doen zoals je oorspronkelijk had gepland. En dus is het prima als je de lessen op verschillende tijdstippen moet doen, of zelfs een paar dagen moet missen om later in te halen. Wat belangrijk is, is dat je zo consistent mogelijk blijft en het hele proces van begin tot eind in je eigen tempo volgt.

Garandeer je dat deze zoektocht voor mij zal werken?

Ja. Raymond is een van de toonaangevende chakra-healing experts in Nederland. We zijn ervan overtuigd dat dit het meest transformationele chakra-programma is dat je waar dan ook zult vinden. En om het je te bewijzen, bieden we je een onvoorwaardelijke 14-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat je deze absoluut zonder risico kunt proberen.

Dus ga je gang en schrijf je nu in!

Schrijf je nu in voor de hele cursus

Alle lessen voor €77 en levenslang toegang. 8 weken begeleiding om je chakra’s te helen en in balans te brengen!