De cursus holistic pulsing is een module van de opleiding energetische massage. Met pulsing spreek je het natuurlijk ritme aan met zachtheid als basis.
Holistic pulsing is een methode waarbij technieken worden toegepast, die de stromingen van het lichaam benaderen en uitnodigen. Deze technieken worden door middel van een vloeiend ritme met rekkende-, strekkende- en wiegende bewegingen toegepast. De pulsende bewegingen brengen het lichaam in een diepe ontspanning en de geest in een lichte droomtoestand. Vergeten spanningen en blokkades die mogelijk normaal lijken, kunnen los komen. Het lichaam kan zich zo fysiek, emotioneel en mentaal herstellen.
Men komt weer een stukje tot zichzelf. Het is een prettige ervaring die laagdrempelig is omdat je de kleren er bij aan kan houden.

Voor wie is de holistic pulsing cursus?

Holistic pulsing kan door iedereen geleerd worden die er interesse voor heeft. Voorkennis is niet noodzakelijk. Het is ook een hele goede aanvulling voor masseurs en therapeuten. De technieken zouden bijvoorbeeld in een massage kunnen worden verwerkt of je kunt je massage ermee afsluiten. Holistic Pulsing is ook heel goed te combineren met een reiki behandeling.

Dit kun je na de holistic pulsing cursus:

  • Holistic pulsing toepassen
  • Cliënten helpen loslaten en accepteren
  • Holistic Pulsing integreren in je massage
  • Je cliënt diepe rust laten ervaren


Programma van de cursus holistic pulsing

Bij de opleiding energetische massage leer je tijdens de module holistic pulsing door te oefenen op een medecursist(e). Je hoeft dus geen proefpersoon mee te nemen. Het ondergaan van holistic pulsing is net zo belangrijk als het geven van de holistic pulsing, want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. De holistic pulsing cursus wordt op 2 dagen gegeven.

Holistic Pulsing Techniek

In de 2-daagse holistic pulsing cursus leer je technieken waarmee je het lichaam ritmisch leert wiegen en strekken. Deze Holistic pulsing bewegingen variëren van klein naar groot; van krachtig naar zacht. Met deze technieken nodig je het lichaam uit om op een natuurlijke manier spanning los te laten. Spieren, gewrichten en bloedsomloop hebben hier baat bij.cursus holistic pulsing
Cursus Groep Holistic Pulsing

Ieders lichaam heeft zijn eigen bewegingsritme. Je leert deze te voelen en te herkennen in de cursus. De Holistic pulsing technieken leer je met liefde, warmte en respect te geven.

Recensies

” Ik heb in deze cursus geleerd dat je met redelijk eenvoudige technieken een zeer verrassend resultaat bereikt.” Hanny (47), Content beheerder/ webmaster.

” Ik heb in deze cursus holistic pulsing geleerd om mensen op een prettige manier te helpen. Fijn dat het met kleren aan kan.” Rob (40), Graficus.

” Ik heb geleerd om Holistic Pulsing te gaan gebruiken, te combineren in mijn behandelingen op een liefdevolle manier.” Yvonne (35), Masseur, stoelmasseur, schoonheidsspecialist.

Klik hier voor Anand cursisten op Facebook.

Meedoen met de cursus?