Intuïtie Cursus, intuïtieve ontwikkeling cursus

De intuïtieve ontwikkeling cursus wordt gegeven in Zaandam tussen Alkmaar en Amsterdam, in Nijmegen, Utrecht en Rotterdam. Het doel van de cursus intuitieve ontwikkeling is uit te vinden wat intuïtie is, alsook hoe je met intuïtie kunt werken.

Je intuïtie komt voort uit dat centrum in je dat puur is. Deze intuïtie is de enige echte bron waarop je je kunt afstemmen om je pad en je doelen te herkennen en te verwezenlijken. De cursus intuïtieve ontwikkeling kan je allereerst leiden in je contact met anderen. Ten tweede kan het je helpen energetisch in balans te komen. Ten derde kan het je helpen keuzes te maken in het leven. Het is beter keuzes te maken gebaseerd op je eigen intuïtie, dan dat je je keuzes baseert op het advies van anderen. Anderen kunnen immers nooit precies jouw situatie overzien en de keuze maken die voor jou het beste is. Het beste ontwikkel je je eigen innerlijke wijsheid.

Intuïtieve ontwikkeling cursus locaties: Zaandam boven Amsterdam (Noord Holland) en Nijmegen.Cursus Onderwerpen

In de intuïtieve ontwikkeling cursus wordt gebruik gemaakt van visualisatie. Visualisatie is een techniek die middels je verbeelding datgene tot stand brengt wat je je wilt inbeelden of inleven. Visualisatie is dus de natuurlijke verbeeldingskracht die we dagelijks van minuut tot minuut gebruiken, bewust en onbewust. Deze natuurlijke verbeelding kun je meer bewust gaan gebruiken. Daardoor kun je negatieve opvattingen omzetten in positieve. Het is daarom de sleutel tot het omzetten van negatieve gevoelens, denkbeelden en gewoontes. Door visualisatie maak je gebruik van je verbeelding om een voorstelling te vormen. Door je te concentreren op die positieve verbeelding kun je contact maken met je intuitie.


Na deze cursus ken je en kun je

  • werken met je intuïtie;
  • weet je wat intuïtie is en je kunt het herkennen;
  • zien hoe intuïtie werkt in de omgang met andere mensen;
  • intuïtief werken met energie;
  • visualisatie toepassen om makkelijker toegang te krijgen tot je intuïtie;
  • intuïtief keuzes maken.

Meedoen met de intuïtieve ontwikkeling cursus?Deze cursus is in plaats gekomen van de workshop intuitie