Spirituele cursussen

Wij willen bij dragen aan het geluk in jouw leven, door spirituele cursussen te bieden waarbij je dieper in contact bent met je innerlijke bron. Dit toegepast op de gebieden meditatie en reiki om zo creatieve expressie te kunnen geven aan betekenisvol contact met de ander. Zo creëren we samen een gelukkiger wereld!

Doe mee met meer dan 5.000 cursisten

Onze spirituele cursussen zijn ontworpen om jou in contact te brengen met jouw levensenergie en intuïtie. Wil jij investeren in je persoonlijke ontwikkeling, jezelf beter leren kennen en leren omgaan met de lessen die het leven je geeft. De spirituele curssusen helpen je naar binnen keren en jouw persoonlijke kracht te leren gebruiken. In prettige kleine groepen met genoeg aandacht leer jij mediteren, energie sturen en kom je weer thuis bij jezelf.

spirituele cursussen

Meditatie Cursus

Tijdens de meditatie cursus in 1 dag, leer je oordeel loos observeren, de essentie van meditatie. Meditatie is een avontuur, een avontuur in het onbekende. Het grootste avontuur dat de mens kan ondernemen. Meditatie is gewoonweg zijn, niets doen, geen handeling, geen gedachte, geen emotie. Je bent alleen maar, en dat is een puur genot.

spirituele cursussen

Mindfulness Cursus

Onze wereld is overrompelend vol van informatie en activiteiten. Het lijkt wel alsof we ieder jaar in een drukkere buitenwereld leven. En in onze binnenwereld is ook veel gaande, gedachten en gevoelens die al dan niet gewenst zijn. In de cursus mindfulness leer je hiermee omgaan zodat je niet mee hoeft te gaan in de gejaagdheid van de buitenwereld.

spirituele cursussen

Reiki 1 Cursus

In deze reiki cursus leer je werken met Reiki, Universele Levens Energie. Authentieke japanse reiki is een alternatieve geneeswijze techniek die helpt tegen stress en daarnaast genezend werkt. Het wordt toegediend door handoplegging. Alles wat leeft – planten, dieren, mensen – heeft die energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen van ziekte. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven.

spirituele cursussen

Reiki 2 Cursus

Door de inwijding bij de Reiki 2 cursus wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. De afstemming op de reiki symbolen zorgt ervoor dat de Reiki energie wordt versterkt en gericht. Je leert met de reiki symbolen werken op mentaal en emotioneel vlak. Tenslotte helpen de reiki symbolen om energie op personen en situaties over te brengen, onafhankelijk van afstand of tijd. Door de afstemmingen van reiki 2 te ontvangen en door de behandelingen samen met de andere cursisten te oefenen, komen de reiki symbolen energetisch tot leven.

spirituele cursussen

Reiki 3 Cursus

Tijdens deze cursus krijg je tijdens de inwijding het vierde Reiki – symbool, het lichtsymbool, aangereikt. Met dit Master symbool wordt ook geoefend.Door de inwijdingen van de derde graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt. En kun je zelf een cursus in Reiki geven na het af ronden van alle 3 de Reiki Niveau

psychic mediumschap

Intuïtieve Ontwikkeling

Je intuïtie komt voort uit dat centrum in je dat puur is. Deze intuïtie is de enige echte bron waarop je je kunt afstemmen om je pad en je doelen te herkennen en te verwezenlijken. De cursus intuïtieve ontwikkeling kan je allereerst leiden in je contact met anderen. Ten tweede kan het je helpen energetisch in balans te komen. Ten derde kan het je helpen keuzes te maken in het leven.

spirituele cursussen

Chakra Yoga Cursus

In de Chakra yoga training wordt de basis van yoga behandeld. Deze chakra yoga training is deel van de meditatie opleiding. Yoga is het oudste systeem van persoonlijke ontwikkeling dat lichaam en geest omvat. De waardevolle levenswetenschap die yoga is werd meer dan 5000 jaar geleden door de oude wijzen in India ontwikkeld. Door de generaties heen werd deze wetenschap aan de tijd aangepast en over de wereld verbreid.

Onze spirituele cursussen zijn een mooie toevoeging op onze massage cursussen. Anand Opleiding geloofd in een holistische benadering, waarbij je goed voor jezelf zorgt. En daardoor er nog beter voor een ander kunt zijn. In onze spirituele cursussen staat dit dan ook centraal.