Massage en Healing Zaandam, De Bilt, Bilthoven

Maak een afspraak voor Massage of Healing in Zaandam, De Bilt en Bilthoven

Zaandam Massage

Cursuslocatie_Zaandam_Klein

Ik ben Preshanna Fagoe (1987) en ik geef verschillende soorten massage- en reiki behandelingen in mijn eigen praktijk Zaandam Massage. 

Mijn interesse in masseren kwam toen ik op zoek was naar iets nieuws waar ik mijn spiritualiteit en intuïtie in kon gebruiken. Ik kwam terecht bij Anand, waar ik de massage- en reiki cursussen heb gedaan. Hier kwam ik erachter dat een massage- of reiki behandeling geschikt is voor iedereen en niet alleen prettig en ontspannen voelt voor de ontvanger, maar ook voor de gever is het vaak erg rustgevend. Zowel ontvanger als gever krijgen er meer energie van! Ik besloot daarom mijn werk ervan te maken en heb een eigen praktijk geopend.

Bij het geven van de behandelingen vind ik het belangrijk om met mijn volledige aandacht te masseren en te luisteren naar de voorkeur van de cliënt, maar tegelijkertijd ook naar mijn eigen intuïtie om zo een optimaal effect te krijgen. En omdat iedereen baat kan hebben bij een goede massagebehandeling, zijn de prijzen van de behandelingen die ik geef  betaalbaar voor de meeste mensen.

De behandelingen geef ik in een sfeervolle praktijkkamer, waarbij respect voor de ander en hygiëne erg belangrijk zijn. Daarnaast zet ik een zacht achtergrond-muziekje op en ik gebruik bij de massages natuurlijke, voorverwarmde oliën om zo de ontspannen sfeer te bevorderen. 

Massage is een doeltreffende methode om (pijn)klachten te verminderen en weer te kunnen ontspannen. Maar ook voor nieuwe energie, harmonie en balans of gewoon voor wat tijd voor uzelf kunt u bij mij terecht om te genieten van een ontspannende massage!

Graag begroet ik u binnenkort in mijn praktijk Zaandam Massage!

Utrecht

De rebalancing massage utrecht wordt gegeven door Wietse Nauta. de sessieruimte is in een bosrijke lokatie in Bilthoven, dichtbij Utrecht. Het NS-station is op loopafstand bereikbaar. Wietse heeft z’n Rebalancing training gedaan in de USA en heeft een lange ervaring in het geven van Rebalancing Massage, en ook Yoga, Energie- en Lichaamswerk. Geregeld verblijft hij voor een langere tijd in India en volgt daar trainingen in Meditatie. Momenteel is hij voor een langere tijd weer beschikbaar voor het geven van massage. Een rebalancing massage duurt ongeveer 1 ½ uur en kost 70,- euro, bij meerdere sessies wordt een kleine korting gegeven. Hier kun je een rebalancing folder downloaden.
Wietse is bereikbaar via na*****@gm***.com en/of 06-11247148
Tarieven: Raymond en Wietse vragen voor ayurvedische massage, rebalancing of healing 50 euro per uur