Met mediteren creëer je rust en balans bij jezelf. Je voelt je tevreden en bent gelukkig. Dankzij meditatie haal je het beste uit jezelf. Gewoon, door jezelf te zijn en niets te doen. We zijn dagelijks veel te druk met allerlei bezigheden. We moeten dit, moeten dat, en voelen hier de druk en stress van. Dit drukt zwaar op ons, waardoor we onszelf niet meer kunnen vinden. Met de meditatie training krijg je alle handvatten om meditatie te leren en in je leven te integreren.

Mediteren voor rust en balans

Depressie, lusteloosheid, verdriet, angst, allemaal gevoelens die ervoor zorgen dat we niet goed meer kunnen functioneren. Ren jezelf niet zo voorbij! Dit wordt vaak gezegd en diep in ons hart weten we dat dit waar is, maar we vergeten het simpelweg weer. Met mediteren ben je bewust van je eigen ik. Even geen handelingen verrichten, geen emoties voelen en geen gedachten hebben.

meditatie oefeningen in de meditatie training

Mediteren kan je leren, door gebruik te maken van meditatie training. Met meditatie bén je een moment, gewoon door er te zijn. Niet door iets te doen of ergens aan te denken, niet o emoties te voelen of te plannen. Volkomen relaxen, nergens op concentreren maar er gewoon gecentreerd zijn. Dit is een staat van bewustzijn die ervoor zorgt dat je volkomen ontspant. Iets dat voor veel mensen in onze huidige samenleving moeilijk is. Daarom leer je mediteren. Meditatie oefeningen zijn erop gericht deze vaardigheid onder de knie te krijgen. Wie eerst leert om gewoon te zijn door middel van meditatie, kan leren dit toe te passen in het dagelijkse leven. Dus tijdens het uitvoeren van handelingen zoals werk, huishoudelijke taken of studie. Je leert hoe je dagelijks kan ontspannen zonder druk of stress te ervaren. Met behulp van de training leer je goed mediteren zonder dat je vroegtijdig afhaakt.

Klik op de knop “studiegids” hieronder voor meer info over de meditatie training.

Wat je leert

Je leert niet alleen mediteren, maar ook wat meditatie precies is. Waar het vandaan komt en waarom het zo goed is om regelmatig te mediteren. Maar ook hoe je dit op alle dagelijkse momenten kan toepassen. Daarnaast maken we je bewust van de juiste manier van mediteren en hoe je hier op een goede manier mee door kan blijven gaan, zonder terug te vallen of in een valkuil te raken. De samenstelling van de meditatie training is als volgt:

Prijs, Data en Locaties


Goed voor lichaam én geest

Mediteren is niet alleen goed voor de geest. Natuurlijk leer je om ontspannen en op een vrolijke manier door het leven te gaan. Je ervaart minder stress en psychische klachten. Maar ook voor het lichaam is dit een uitstekende manier o gezond te blijven. Want alleen een gezonde en positieve geest is in staat het lichaam gezond te houden. Niet voor niks ervaren veel mensen met ene depressie ook lichamelijke klachten. Met meditatie blijf je scherp, zowel lichamelijk als geestelijk.

Concentratie verbeterd

Ervaar je veel werkdruk? Vaak merk je dat de concentratie hiermee omlaag gaat. Dit verminderd de werkprestaties. Met behulp van meditatie blijft de geest gezond en scherp. Geen onnodige gedachten of emoties, maar met een positief gevoel aan het werk. Steeds meer werkgevers ervaren de positieve kanten van meditatie en kiezen ervoor hun werknemers een meditatie training te laten volgen. Met alle positieve gevolgen op de werkvloer.

Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor de meditatie training


Inschrijven