Zonnevlecht Opleidingen

Een vergelijking tussen zonnevlecht opleidingen en anand opleidingen

zonnevlecht opleidingen

Anand opleidingen biedt al meer dan 20 jaar kwalitatief goede opleidingen en cursussen. Gevestigd in of dichtbij meerdere grotere steden. Je kunt overal in het land terecht voor de beste opleidingen en cursussen op het gebied van massage, reiki, yoga en meditatie. De cursussen worden aangeboden door ervaringsdeskundigen die spiritueel zijn, met een nuchtere blik. Niet helemaal onbelangrijk, de prijzen zijn erg aantrekkelijk. Zonnevlecht is een andere aanbieder van opleidingen en cursussen. Zonnevlecht opleidingen heeft een enorm uitgebreid aanbod aan cursussen en opleidingen. De vraag is dan of je ook zo de diepte in kan gaan als Anand dat doet. Wij hebben ervoor gekozen om verdiepend en vakkundig te werken. Daarom volgen veel mensen juist bij Anand een massage cursus omdat deze kwalitatief hoogstaand is.

Beste opleider van Nederland in de categorie sport en vitaliteit!

Massage cursus

Een cursus tot masseur is goed om terug te keren naar het menselijke in de mens. De ontspannende aanraking kan veel los maken en oplossen en bij Anand kunt u deze vaardigheid vervaardigen. Anand leert je jou intuïtie te volgen bij het masseren. Je zult versteld staat van het resultaat. Een massage cursus kan je helpen om zowel een ontspannende als een activerende massage te geven. Je leert precies wat je wilt leren, niets meer of minder. Als je een eigen massagepraktijk beginnen wil, is het verleidelijk om zo veel mogelijk verschillende behandelingen te leren, zodat je klant een uitgebreide keuze heeft. Maar wist je dat het bieden van te veel keuze aan klant kan leiden tot minder verkoop?

Massage opleiding

Een opleiding tot masseur duurt bij Anand een jaar en is compleet. Het klinkt altijd als een hele verantwoording, de lessen volgen, lesgeld betalen, voldoendes halen voor de onderdelen. Anand heeft de opleiding zo ingericht dat je het kunt volgen zoals jij het wilt. Je kan zelf bepalen wanneer je de cursussen wilt volgen. Je mag zo lang je wilt doen over de opleiding. Dus geen stress meer of je het wel haalt voordat de opleiding klaar is. Jij bepaalt zelf wanneer het klaar is!

Zonnevlecht Opleidingen geeft geen opleiding tot masseur, of een opleiding tot massage therapeut. Zonnevlecht Opleidingen is een opleider voor bij- en nascholingen in de complementaire zorg. Ze leiden niet vanaf nul op. Zonnevlecht Opleidingen wil graag de juiste kennis en ervaring als student om van daaruit verder te kunnen ontwikkelen.

Verder leer je bij Anand in de opleiding wellness masseur precies de massagetechnieken die nodig zijn om als masseur je eigen praktijk te starten. Je kunt na deze eenjarige opleiding wellness massage, ontspanningsmassage, klassieke massage, sportmassage en ayurvedische massage geven. Daarnaast kun je mensen coachen om ontspannen in het leven te staan. Er is geen enkele opleiding bij Zonnevlecht waarin je dat allemaal leert. Dus maak een ontspannen keuze en kies voor Anand.

Vergelijkbare berichten