Annand, de misplaatste schrijfwijze van Anand

Blijkbaar zijn er een aantal mensen die naar onze website zoeken met het woordje annand. Ik kan ze geen ongelijk geven, immers de uitspraak lijkt erop. Maar hopelijk door deze blogpost over annand wordt toch onze website gevonden. Omdat Google ons alleen vindt op Annand als dit woord regelmatig in de tekst gebruikt wordt, zal ik hieronder dan ook deze foutieve schrijfwijze van Anand gebruiken.

Annand is dus de verkeerde schrijfwijze van Anand wat gelukzaligheid betekent. De doelstelling van Anand is om bij te dragen aan het geluk van iedereen die bij ons informatie opvraagt, artikelen leest en natuurlijk vooral aan degenen die bij Annand cursussen en opleidingen volgen.

Al meer dan 16 jaar werk ik met veel plezier bij ons bedrijfje Annand. Het is oorspronkelijk begonnen met een reis naar India, waar ik me eerst heb verdiept in yoga bij de Vivekananda Ashram in Bangalore. Na een yoga training van een maand, 16 uur per dag, ben ik verder gegaan met yoga ademhalingstechnieken, pranayama.

Annand en mijn spirituele pad

Ik kwam zo mijn intuitie volgend van de ene bij de andere plaats waar ik steeds weer een stapje verder kwam op het spirituele pad. Het volgen van het gevoel van geluk was een van de leidende principes hierbij. Na enkele dagen in de ashram van Shri Shri Ravishankar te hebben verbleven, reisde ik verder naar een ander spiritueel centrum, de ashram van Satya Sai Baba. Het was mooi om  van de sfeer te proeven en in het dorpje rondom deze Ashram kwam ik een bordje tegen van een Reiki praktijk. Ik besloot toen om mijn eigen opgezette training voor Annand uit te breiden met Reiki.

Nadat ik Reiki 1 en 2 doorlopen had, kreeg ik van mijn Reiki Master te horen dat het goed voor me zou zijn om me eens te verdiepen in Acupressuur en zij wist nog wel een adresje daarvoor in Bangalore. Zo kwam ik bij een acupuncturist, die me leerde over acupressuur en natuurlijke geneeswijzen. Hij wist weer iemand die me kon leren over ayurvedische massage en zo kwam ik van de een bij de ander, waarbij ik uiteindelijk alle bagage bij elkaar heb gegaard om mijn eigen praktijkje in yoga en massage te beginnen. Uiteindelijk is dat uitgegroeid tot het opleidingsinstituut waarvan je de website nu bezoekt.

Kijk eens rond op onze website en vind zo wat bij je past. Volg je hart. Ik zie je graag bij een van onze cursussen of opleidingen. Kijk hier voor onze cursussen, opleidingen en cursusweken of vraag hier de studiewijzer aan.

Hartelijke groeten,

Raymond Besems-Fagoe

Anand.nl

Vergelijkbare berichten