Houden van jezelf

Je kunt leren houden van jezelf door elke morgen deze spreuk te lezen, zo mogelijk uit te spreken en vooral te voelen.

“Diep in het centrum van mijn wezen, is er een oneindige bron van liefde. Ik sta nu toe dat deze liefde naar de oppervlakte komt. De liefde vult mijn hart, mijn lichaam, mijn geest, mijn bewustzijn, mijn wezen zelf en straalt van mij uit in alle richtingen. Deze liefde keert vermenigvuldigd naar mij terug. Hoe meer liefde ik gebruik en geef, hoe meer ik te geven heb, het aanbod is eindeloos. Liefhebben geeft me een goed gevoel, het is een uiting van mijn innerlijke vreugde. Ik hou van mezelf, daarom ben ik liefdevol voor mijn lichaam. Ik voed mijn lichaam liefdevol met energierijk voedsel en verfrissende dranken. Ik verzorg en kleed mijn lichaam liefdevol en mijn lichaam reageert liefdevol met sprankelende gezondheid en energie. Ik hou van mezelf, daarom voorzie ik mezelf met een comfortabel huis, een die al mijn behoeften voldoet. Het is een genot om in mijn huis te vertoeven. Ik vul de kamers van mijn huis met de vibratie van liefde. Iedereen die binnenkomt, mezelf inbegrepen, zal deze liefde voelen en erdoor worden gevoed. “

Houden van jezelf kun je leren

Ik hou van mezelf, daarom heb ik een baan die ik echt leuk vind om te doen, een waarbij ik mijn creatieve talenten en capaciteiten gebruik. Ik werk met en voor mensen waar ik van hou en die mij liefhebben en mijn baan voorziet mij van een goed inkomen. Ik hou van mezelf, dus ik gedraag mij liefdevol naar alle mensen en ik denk op een liefdevolle manier aan mensen, want ik weet dat dat wat ik geef vermenigvuldigd naar mij terugkeert. Ik trek alleen liefdevolle mensen aan in mijn wereld, want zij zijn een spiegel van wat ik ben. Ik hou van mezelf, daarom vergeef ik anderen en mezelf. Ik laat het verleden en alle voorbije ervaringen volledig los en ik ben vrij. Ik hou van mezelf, daarom leef ik geheel in het nu. Ik ervaar elk moment als goed en weet dat mijn toekomst  helder, vrolijk en veilig is. Want ik ben een geliefd kind van het universum en het universum zorgt liefdevol voor mij, nu en voor altijd. En zo is het.”

Nog meer leren houden van jezelf? Kijk eens naar de cursus mindfulness

Ik wens je toe dat je veel gaat houden van jezelf!

Hartegroet,

Raymond, Anand

Vergelijkbare berichten