Massage opleiding Den Haag

massage opleiding den haag

De massage opleiding den Haag leidt je binnen 1 jaar op tot professioneel en erkend masseur. De opzet van de opleiding is zeer flexibel en voor iedereen toegankelijk. Zo kun je zelf kiezen wanneer je de massage opleiding in Den Haag wilt starten en hoe lang je er over wilt doen. De opleiding kan dus altijd goed aansluiten bij uw persoonlijke planning. Klik hier voor meer info over de massage opleiding

Deze cursuslocatie is komen te vervallen. De dichtstbijzijnde locatie is Rotterdam

Wat kun je verwachten van onze opleiding?

Het is mogelijke om de massage opleiding te volgen in 6 weekenden (vr – zo). Tijdens deze praktijk weekenden leer je diverse Oosterse en Westerse massage technieken. Doordat de massage opleiding zeer divers is opgezet ben je na afronding van de opleiding een erkend masseur. Ben je benieuwd naar het programma en welke soorten massages je tijdens de opleiding in Den Haag leert? Klik dan hier voor uitgebreide informatie.

In de massage opleiding den haag komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Meditatie
  • Intuitie
  • Ayurvedische massage
  • Oefenmassage
  • Stage
  • Examens

Je leert alles om volleerd wellness masseur te worden. Binnen een jaar kun je je eigen praktijk starten of in een wellness centrum gaan werken. Je oefent met medecursisten en bouwt daardoor een rijke ervaring op.

Erkende massage opleiding Den Haag

Naast dat de massage opleiding van Anand goedkoper is dan de meeste massage opleidingen is het goed om te weten dat onze opleiding erkend is door BMSCRKBO en BTAC. Voor de volledige inhoud en het programma van de massage opleiding in Den Haag kunt u verder lezen op deze pagina.

Meer mogelijkheden bij Anand

Bij ons kun je naast de massage opleiding ook terecht voor andere opleidingen en cursussen. Wilt u liever een massage cursus of meditatie cursus volgen dichtbij Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 075 711 2133 of ons mail ons via in**@an***.nl

Benieuwd naar ons aanbod? Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze opleidingen.

Vergelijkbare berichten